2015. augusztus 14., péntek

1.Díjam

Nagyon szépen köszönöm Lilinek! <3
A blogját ITT tudjátok megnézni.

SZABÁLYOK :
Írj 11 dolgot magadról!
  Válaszolj a jelölő 11 kérdésére!
  Írj 11 kérdést!
  Küldd (11) 3 embernek!

ÍRJ 11 DOLGOT MAGADRÓL:
1. A CsM név a 4.-es nyelvtanóráról származik.
2. Van egy öcsém.
3. Senki sem tudja szinte, hogy hány éves vagyok (még anyu is mindig elhibázza -,-).
4. Fanprofilozok 
5. Volt egy rossz korszakom, amikor kiszöktem otthonról, cigiztem stb. a mostohanővéremmel.
6.Nem ismerem apukámat, 1 éves koromban láttam utoljára.
7. Jól titkolom az érzéseimet. :)
8. Egyházi iskolába járok, ahol kötelezően tanulom a hittant (2. kedvenc tárgyam)
9. Az iskola a kertszomszédom. Csak kinézek az ablakon és látom a tornatermet.
10. Szeretek hangulatjeleket használni. :)
11. Pisilnem kell.

VÁLASZOLJ A JELÖLŐ 11 KÉRDÉSÉRE:
1.K.: Milyen blogokat olvasol szívesen? V.: Szeretem a "darkosabb" blogokat, de lényegében mindent elolvasok.
2.K.: Ki a kedvenc blog íród? V.: Nagyon sok bloggert/bloggerínát szeretek, nincs kedvencem.
3. K.: Melyik a kedvenc blogod? V.: Nincs nagy kedvencem, de amit kiemelnék, az az Abduction (Harry Styles), mivel vele ismertem meg a(z) 1D-t.
4. K.: Mennyire tartod magad jó bloggernek? V.: Magamról mindig, mindenben rossz kritikával vagyok, szóval nem tartom magam annak. Döntsétek el ti. ;)
5. K.: Mi a célod az életedben? V.: Ugyebár engem nagyon sokan nem kedvelnek és csúnya dolgokat mondanak. Az a célom, hogy ezeknek az embereknek pár év múlva megmutassam, hogy lett belőlem valaki. (Ts Kántor)
6.: K.:Mikor kezdtél el blogolni? V.: Idén nyáron kezdem el rendesen foglalkozni a blogolással, de pár éve volt egy divatblogom.
7.: K.: Mi a véleményed a blogomról? V.: Nekem tetszik. Most olvastam bele (sad story), de kapsz +1 feliratkozót.
8.: K.:Mennyi idősen kezdtél el írni? V.: 11 évesen kezdtem rövid kis idézetekkel.
9.: K.: Melyik a kedvenc filmed? V.: Nem nagyon szoktam nézni sem televíziót sem pedig filmeket, de a Köpök a sírodra 2. és a Shop Stop tetszett.
10.: K.: Melyik a kedvenc számod? V.: 69. Na jó, a(z) One Direction-től a Rock me; a(z) Evanescene Bring me to life és szintén a(z) 1D-től az Another World .
11.: K.: Mi a hobbid? V.: Nincs hobbim... Vagyis szeretek olvasni és énekelni. Ennyi. 

TEGYÉL FEL 11 KÉRDÉST
1.: Mit gondolsz magadról?
2. Milyen zenéket szeretsz?
3. Mit gondolsz a blogomról?
4. Szoktak csúfolni?
5. Mikor kezdtél el írni?
6. Mit gondolsz a Larrysekről (ha anti Larry-s vagy)? Mit gondolsz az anti Larry-sekről (ha Larry-s vagy)?
7. Benne vagy Dóri csoportjában?
8. Mit gondolsz a fanprofilosokról?
9. Szoktad magad sminkelni?
10. Örülsz a díjnak? :3
11. Miket szoktál olvasni? 


Akiknek küldöm:
Élve vagy Halva  (Aminek én adtam a címet. Hehe)

2015. július 24., péntek

I.Fejezet

Sziasztok!
Meg is hoztam az első részt. Tudom, hogy nagyon lapos lett, de majd csak a 10. rész körül lesz érdekesebb. A véleményeteket írjátok le.
A következő rész csak augusztus 7.-e után várható.
Én nem tartanék a tegnapi napról monológot. 
DE 5 ÉV. <3 
Külön öröm volt számomra, hogy Liam megemlítette a tweetjében Zayn-t is. :) 
Na már tényleg befejezem, jó olvasást!


... Csak futottam, futottam és futottam a semmibe. Nem tudom hova, merre mentem, csak arra, amerre a lábaim vittek. Nem bírom ezt tovább. Az apámból már nagyon elegem van! Sohasem viselkedhettem lányosan, vagy mehettem ki úgy az utcára, hogy ne figyeljenek az emberei. Igen. Ő "nagy ember" a drogok, a gyilkosságok, a fekete-piac és az ilyen dolgok körében. Magáénak mondhatja Dél és Nyugat-Londont. Mivel nem született fia, azt akarta, hogy én vigyem majd tovább a "bizniszt". Meg a fenét! Nem figyeltem, végül egy szórakozóhely melletti sikátorban kötöttem ki. Egy lélek sem járt erre, ezért nyugodtabban ültem le a földre. Nekidöntöttem hátamat a falnak, szemeimet behunytam és elkezdtem gondolkozni. Úgy mindenen. Mi lett volna, ha anyám életben marad. Mi lett volna, ha apa nem az aki. Mi lett volna, ha... Egy köhintés zavarta meg elmélyülésemet.Felnéztem, egy ránézésre nálam talán 2-3 évvel idősebb fiú állt majdnem mellettem. Kék íriszeit így, sötétben is tisztán láttam. -Te miért üdögélsz itt egyedül? Nincs kedved bejönni?- kérdezte a titokzatos idegen. -Öhmm.. Nem köszönöm-feleltem zavartan. -Biztos? Idekint nagyon hidev van, meg fogsz fázni. Vagy esetleg nem vihetlek haza? A barátod biztos vár-amint elhagyta az utolsó mondat a száját hangos nevetésbe kezdtem. Értetlenül bámult rám, ezért válaszoltam. -Nincs barátom vagy..... Sosem volt-mosolyodtam el a saját bénaságomon- Hosszú történet, de én azt ajánlom gyorsan menj be, ha jót szeretnél magadnak. -Értem. Szóval nem vagyok jó társaság-inkább hangzott kérdésnek, mintsem kijelentésnek. - Ne érts félre! Csak te nem ismered apámat.... -Mert? A londoni maffia fejese vagy mi?-nevetett a szépszemű. -Mondhatjuk. Brightmore. Horatio Brightmore-amint ezt kiejtettem a számon, lefagyott a mosoly az arcáról. -Neked pedig eleged van belőle. Igaz?-kérdezte, amire természetesen habozás nélkül válaszoltam. De miért?! -Igen!-be sem fejeztem a szót, karon ragadott és elhúzott a kocsijáig. Besegített, majd ő is bepattant mellém. Mi a francért nem vágtam pofán?! Miért jövök vele ellenkezés nélkül. -Nyugodj meg! Segítünk!-segítünk?! Miért többes szám? Kb.10 perce ismerem ezt a fiút és most a kocsijában ülök, fogalmam sincs hova tartva. -Gyorsan fogok menni vigyázz!- figyelmeztetett. Épphogy be tudta fejezni a mondatát, berobbant a hátsó szélvédő. Ez elvonta a figyelmét a vezetésről. Nagyon gyorsan közeledtünk egy parkoló teherautóhoz. Belecsapódtunk, de én már csak ennyire emlékszem...

2015. július 21., kedd

Prológus

Ne próbáld meg ránézésre megítélni az embereket! Erre van is egy példám, az angyalbőrbe bújt Louis Tomlinson. Gyönyörű kék szem, tökéletesen beállított haj, kisfiús arc. De a látszat néha csal. Mindenki azt hinné róla, hogy a jók táborát erősíti. De ezt én megcáfolnám. Sok mindent tudnék rá mondani. Hímsoviniszta, arrogáns, beképzelt, gyilkos, gazdag pöcs. Hmm.. Ez szerinted "jó"? A véleményem szerint nem. Ha folytatod a.történet olvasását,kiderül, hogy miért illettem ezekkel a jelzőkkel.